faciliteiten

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar voor huurders:

Parkeren:
Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw auto op de brink te parkeren, en dat dan ook aan uw gasten te vragen?  NIET parkeren op terrein van de buren (de kapperswinkel)

Keuken:

  • Een keukenblok in de entreehal is aanwezig
  • Kopjes en schoteltjes, borden wijnglazen en limonadeglazen, bestek.
  • Thermoskannen voor thee en koffie
  • Koelkast
  • Kookplaat met wasemkap, bedoeld voor het opwarmen, warm houden van gerechten zoals soep, hapjes ed. NIET frituren, uitgebreid bakken of maaltijden voor meerdere personen klaarmaken.
  • Afwasmachine, voor kopjes en glazen kan het korte programma gebruikt worden. Graag op tijd aanzetten, en zelf de afwasmachine weer uitpakken voor vertrek. Gebruiksaanwijzing op de deur van de vaatwasser
  • Thee- en handdoeken, vaatdoekjes

Koffie/thee zetten:
Er is een koffiezetapparaat en een waterkoker voor gebruik door huurders. Thermoskannen zijn aanwezig. Thee in Theekannen, koffie in koffiekannen. Koffiefilters zijn aanwezig, koffie en thee  etc. dient de huurder zelf mee te nemen.

Televisie:
In de grote zaal is een televisie beschikbaar voor de huurders. Het gebruik is als alle Samsung Smart TV’s en wij veronderstellen dat dat bij iedereen in beginsel bekend is. Op de TV is een basispakket aan TV programma’s beschikbaar en er kan een PC op de TV aangesloten worden middels de HDMI kabel die onder de TV hangt. Wij gaan er van uit dat huurders zelf weten hoe de verbinding van PC naar TV tot stand wordt gebracht.
Na gebruik de TV in standby modus zetten (uit-knop).

Verwarming:
De ruimten worden centraal verwarm. De verwarming wordt per week op afstand geprogrammeerd op basis van de verhuur. In beide zalen is een thermostaat aanwezig. Die staan standaard op 20 gr. Daardoor is het standaard 20 gr. in de verhuurde ruimten. Naar behoeven kunnen de huurders de verwarming hoger of lager instellen. Na afloop moet de thermostaat weer op 20 gr. gezet worden zodat de temperatuur voor de volgende huurder weer goed ingesteld staat. Na afloop van de verhuur wordt de verwarming weer automatisch uitgeschakeld.

Stoelen en tafels:
Stoelen en tafels zijn beschikbaar in beide ruimten. Extra stoelen zijn aanwezig in de berging, op plateautjes. Na afloop deze stoelen weer in de berging zetten, en PRECIES zo op de plateautjes stapelen.

Roken:
Roken is verboden in het hele dorpshuis. Ook buiten niet roken, zeker niet bij de ingang! Het eerste zitbankje (vanaf de straat) is een rokersbankje. Daar is ook een buitenasbak aanwezig.

Alcohol:
Het bestuur verkoopt geen alcoholische dranken. Alle gebruik van alcoholische drank en de gevolgen daarvan zijn strikt voor rekening van de huurder en alle gebruikers die bij zijn/haar activiteit aanwezig zijn.
Verder verwijzen wij U naar de Huisregels.

Sociale Hygiëne:
Van de huurder wordt verwacht dat hij/zij een diploma  sociale hygiëne heeft behaald.
Het bestuur aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor vermissingen of schade aan goederen of personen tijdens het gebruik van het dorpshuis en de tot het dorpshuis behorende terreinen er om heen.